jueves, 10 de abril de 2008

Café, Te i Cerveza

A molts ens agrada eixir a fermos una cerveceta o un café de tant en tant (a uns més que a altres ;-p). A l'hora d'anar a una cafetería es important que aquesta agrade a la mayoría de la gent, be per la estética, per la comoditat o pel servici.
Uns companys (Cristian i Ximo) i jo hem entregat hui un treball de diseny basat en el desarrollo del moviliari adaptat a aquest espai (Cafetería, Cervecería, tetería).
Aquest es el resultat final:
Planta de baix:
Planta de dalt:

8 comentarios:

Anónimo dijo...

La veritat es que al final s´ha quedat amb un aspecte molt real. "¡Coño! ¡Pues parece de verdad!" - Eixes han estat les paraules textuals d´Ernesto al veure les imatges :-D.

Sols tire a faltar una cosa, ja saps, en la part de dalt unes caximbes de teteria 100%...

Marieta dijo...

Jeje! (m'ha fet gracia lo de Ernesto)... Bo, lo de les caximbes ho vaig proposar, però no va donar temps a ficarles...
Saludets als compis!

Anónimo dijo...

¡Hey Beatriz! Al final ha quedado muy chulo. Por cierto, ¿con qué está hecho? Tengo curiosidad por saberlo.

Besets!

Anónimo dijo...

WOWOW!!! com mola eh?? esta super conseguit... Un dia tindré que aprendre a fer ixes cosetes que això té que molar molt...

Un Salut...

Cristian... El teu company de classe... jajajajaaj

Marieta dijo...

Sí, jaja, no et lleves merits xicot... Que la que te que aprendre soc jo!!. Es un treball fet entre els tres, però el currele pa fer que parega tan real a sigut de Cristian.
Aixina que bumburry, preguntali a ell, jeje...
Per cert Cristian, no he pogut firmarte, no sabia que tinguera que ser usuari fotolog... pero be, que sapigues que la intenció estaba ahi..
Saluts

Antoine dijo...

Ya estoy por estas tierras!! De vuelta a la carga durante dos semanicas... que mola un montón tu baretécafé, el Nene se quedó flipao diciendo que no sabría hacerlo igual... parece una afoto!!
Que por cierto, qué nombre le habéis puesto???

besicos!!!

Marieta dijo...

Al final le pusimos O&A (Orange and apple). La nena seguro que se curra proyectos arquitectónicos flipantes...
Bunburry, está hecho con varios programas: Autocad, Rhino y 3Dmax (y v-raid para el aspecto real).
Saludillos

Anónimo dijo...

eiiiiiiiiiiiiii!!!! jajajajaja!!!!, bueno bueno, parece muy real, si, es cierto, la parte de arriba me gusta mucho más que la de abajo, parece mucho más acogedora para tomar un café y claro esta... la caximba, pero eso le daría un aspecto más árabe, no?, digo yo. Yo empezaría con un buen desayuno en la parte de abajo, y más tarde, subiría a tomarme un café en la parte de arriba, en la intimidad, mmmmm, ¡¡qué acogedor!!! FELICIDADES A TODOSSSSSSSSSS!!! MUAKKKKS MARIAAAAAAAAA, ¡¡¡¡ay que me la como!!!!!