lunes, 18 de agosto de 2008

Yo quiero una...



Im a blythe girl in the blythe world
Life in plastic, its fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation

10 comentarios:

Sole dijo...

ostras, ahir vaig vore en la tele unes xiques que feien col.lecció d'aquestes nines. (entre 90 y 400 euros que valen!). I perdoneu-me...però són llegíssimes! jaja!

Besets!

pd. no t'he vist en vaca! bueno, ni a tu ni a ningú! només a mªdel mar i a vanessa, que han estat ací els 4 dies! bien por ellas! y mal por todos los demás! (antes molabais...xxd)

Anónimo dijo...

Si quan dic que ets un poc capritxosa... :-D

Antoine dijo...

Y por qué no las haces tú? O las diseñas?

besicos

Anónimo dijo...

Todos queremos cosas. O cosas que no son cosas, pero que sólo podemos describir con la palabra cosas. Maldito lenguaje cojo.

NaNDo dijo...

Que curiosa es eixa nina. On les fan? no crec que a Onil, que ací se'n fan moltes, però totes de plàstic i cutres... aniria millor la feina si s'arriscaren a fer nines amb millors acabats i més originals.

Marieta dijo...

Tinc entes que les fan al Japó. Vaig llegir que la única manera d'adquirirles es per ebay, pero no hi ha molta varietat... Ja arribarán así (supose), sino no tindré més remei que dissenyarles jo al meu gust, jaja ;-p.
Pasqui... no parlem de xiquets capritxosos que no se qui pot ixir perden... ;-p

Sole dijo...

estan tan cares perquè estan descatalogades. ja no es fabriquen, per això l'unica manera d'adquirirles es per ebay, i per això tenen el preu que tenen...

xau!

Marieta dijo...

Si, les van retirar perque causaven por.
Pero en 2002 van tornar a apareixer en el disseny de moda. Van tindrer molt de exit i es va permitir la torna d'aquestes nines, soles que com a producte 'de coleccionista' (per això son tan cares...)
Cada u te els seus gustos i les seues inquituds, a mi m'ha donat ara per estes nines, igual se me'n pasa, qui sap? (hi ha qui colecciona naus de lego...)

Sole dijo...

jajaj! pos si...hi ha qui col.lecciona coses pitjors (i més cares). i si no, sempre les pots disenyar tu al teu gust! i fer-te famosa internacional i sol.lucionar-mos la vida a tots! ala!

Anónimo dijo...

ves??... a mi me parecen chulísimas estas muñecas y Pilar dice que son feas, dice que están desproporcionadas...vamos que la Barbie está hecha con la "divina proporción" (hay que joderse)

...yo tambien quiero una!!

Besets!