viernes, 18 de julio de 2008

Això com les dentilles... si vols les llitges

Als convents, durant la lectura de les sagrades escriptures al referir-se a San José, deien sempre "Pater Putatibus" i per simplificar a "pp", va néixer així el fet d’anomenar "Pepe" als José
Sabeu que multiplicant 111.111.111 x 111.111.111 obtindrem 12345678987654321
França, després d'un conflicte amb la Catalunya nord, va enviar molta gent d'allà a la seva antiga colònia del Quebec. Aquestos nouvinguts es van quedar sorpresos del fred que feia i sempre que veien algú els ho deien literalment: "fa fred". Els francesos del Quebec creien que els estaven saludant. Va ser així com durant molt temps al Quebec la gent es saludava dient "fa fred".
Una persona normal riu aproximadament 15 vegades al dia
(O siga que si no ho feu aixina no sou normals... El que no se es, si ho feu més de lo normal, es normal? li ho preguntaré a algú que puga saber-ho amb certeza ;-p)

5 comentarios:

NaNDo dijo...

El de la risa pregunta-li-ho a Mar, ella es riu més de 15 vegades al día (i més de 30, i de 60, ...).

Per la curiositat matemàtica... agafa un número de tres xifres i posa-l dues vegades junt (per exemple, 123 dues vegades junt seria 123123). Divideix el número de 6 xifres (en el cas del meu exemple 123) i divideix entre 13, el resultat d'axò divideix-lo entre 11 i eixe resultat divideix-lo entre 7, quin resultat final has obtingut? si ho has fet be t'haurà resultat curiós. Si no et resulta curiós el resultat es que ho has fet mal, torna-ho a intentar.

Marieta dijo...

Anda! Si que es curios sí!! jeje ;-p

Anónimo dijo...

Fa fred Marieta!

Curioso post. Cuando visite Quebec ya no diré "bonjour", diré "fa fred".

Antoine dijo...

Fa fred!!

El saludo que correspondería aquí sería "Quina calorr!"

Un saludet,

Antonio Paper Putatibus

Anónimo dijo...

Mar se ríe 60 veces, sacrifiquémosla a nuestro Dios. xD